Friday, September 11, 2009

Kerete dan hatiku tidak merajuk lagi

Yeaaaaaa....kereta da kembali hidup dan pegi opis mcm biasa laaaa, camne aku wat???Die cume merajuk sbb aku dah lame tak stat and bawa die jln2 MMU. Urrmmm... let it be 'our' secret, bukan xnak share tp better be silent rather than talking rite?

Tdo mlm td pun lena je setelah beberapa jampi serapah (act. ayat kursi, surah 3 kul and al-fatihah, Yassin) diamalkan.. Thanks to 'You' coz never stop telling me yang sgt degil ni supaya dekatkan diri dgn Yang Maha Esa supaya jiwe sentiasa tenang dan tenteram..kalau ikutkan dah byk kali dia ckp ayat yg same amalkan sebelum tdo tp bese laaaa time ade setan sendiri lebih mendominasi otak mmg susah tul nak amal...

Actually aku ni nak kena sentiasa org dgr aku berleter kot baru aku leh tenang dan dpt ilangkan sebak di dada..Thanks again to 'You' sbb sudi dgr leteran dan luahan walaupun mende tu remeh je...kalau xpk pun xde dtgkan risiko kat aku cume tekanan persekitaran yg buat aku jadi tak tenteram. At least some of the things that bothering my mind that can share with someone that I love even though he cannot be by myside as much as I need him. It is the best medicine that doctor cannot give to me at this moment.

Like my entry before about stress mostly kalau kite dah slalu wat mende tu, lame2 da jadi imune dan mcm tak berkesan...lgpun mane nak melalak smpi saki tekak bulan2 pose ni, mane nak tgk sunset kat cyber??mane nak main dgn anak2 sepupu kan??nak tdo time puase ni mase bile laaa dpt tdo pun 4-5 jam je??doa tu mmg laaaa tp biasa laaa kalau amal pun kurang camne doa nak dimakbulkan dgn cepat. All I wanted was to collapse in someone's arms and cry today, but there was no one to catch me...(nmpk sgt macam anak manje kan huhuh)

Red Azalea

To look at this smile is to see a lie

But t
o feel this pain is to feel the truth.

Real tears aren't
the ones that fall from the eyes and cover the face
but
the ones that fall from the heart and cover the soul.

I'm afraid of LOVE, I'm afraid of FAILURE, I'm afraid of REJECTION

I'm afraid of BETRAYAL, I'm afraid of DEATH, I'm afraid of TRUTH

I'm afraid of WRONG, I'm afraid BEING ME.....


2 comments:

  1. ape punye banyak AFRAID daa..

    kite doa same-same yerk...

    amin ya rabbal alamin...;)

    ReplyDelete
  2. Hantu Ulam : ye laaaa mcm2 afraid ade sbb tu la bdn rase mcm makin kecik je hehehe....yo laaa moga2 dpt berkat drp pengantin baru dan ade bakal calon akan muncul hehehe

    ReplyDelete