Saturday, May 25, 2013

20052013

Still stuck with my other life, sampai tak sempat nak update2 my own story.

Tapi nasib baik ade kawan yang rajin tulis blog...so uols semua baca je laaaa ape yang die tulis yerr...

Thanks for being our photog, pesanan kepada En. Korie, pasni amik gambo dr tepi je tau sbb aku rase gemuk la sangat2...kuikuikui

Anyway, lure this picture a lot with your daughter, Amani Izara...


Thanks for the food & your hospitality, nant aku dtg lg sebab dah tau rumahnyerr...hahaha

Wednesday, May 15, 2013

Updateeee...

Ade org komplen lame blog tak di 'update'.

Bizisss sangat, mcm2 keje dah kena buat, xde dlm job scope, keje org pun aku kena buat...

Petang2 plak dok bwh kolong melayan gian main pingpong oleh kerana student dah xnak continue sesi coaching huhuhu....

Actually ade 2-3 post dah draft cume lum publish lg sbb mau kasik suspensss...kuikuikui

Sementara menunggu post terkini iaitu "my laptop revolution", kita layan dulu lagu ni ekkk

Semoga kita berada di dalam lingkungan rahmat Allah yang Esa.

Farid Sanullah - Dont Forget Allah