Friday, May 9, 2014

Rindu....

Rindu segala-galanya...

Nak luah perasaan
Nak jalan-jalan carik makan
Nak tgk wayang
Nak tdo awal
Nak jalan-jalan naik kapal terbang and over the Malaysia sea
Nak balik kampung...

Sepanjang 5 bulan ini, hari2 sangat tight dgn keje harian...rase mcm dah pecut 100m tp xde la smpi kurang sesaat...mueheheh

Pecut agak2 mampu je laaaa, hrpkan ade keje yang perlu selesai sblm raya tp rupenye extend plak smpi Ogos...urrmm nmpk gaya lebih setahun laaa aku duk ulang-alik ke Nusajaya dan ngadap nasi beriyani time lunch....lum penah lg mkn selain dari itu...sbb kontraktor belanja so xkan nak demand, mkn aje laaaa ape org dah beli. Alhamdulillah........

Lepas tu konvo pulak....urrmm yang ni walaupun lame lagi tp dah kena prepare & plan stat dr thn lepas lagi...aisshh kalu pk keje x abis2...

However, bersyukur atas rahmat dan limpah kurnia dariNya, dan redha atas segala ketentuan Yang Maha Esa...