Wednesday, October 23, 2013

Touching sangat....

Sudah2 lerrr sedih jerk...

Sudah2 laaaa sensitif...

Sudah2 laaaa pk hal org lain...

Sudah2 laaaaa amik hti ape org ckp...

Jadilahhh mental tu kuat skit...

Jadilahhh keras skit hati tu...

Jadilahhh org yang xsuke nak jaga tepi kain org...

Jadilahhhh rg yg sentiasa bahagia walaupun tgk org lain yang bahagia....

Sooooo rest your mind, heart & soul within this 4 days...harap2 angin Terengganu bagi perubahan yang baik dalam diri....shopping byk2 kopok lekorrrr....bior mkn smpi pengsan

Goodbye Cyber, Welcome new vacation Terengganu, motto bandar cantik budaya menarik (menarik sgt laaaa kena pki baju batik plak dinner tu nnt...huhuhu)

Tuesday, October 22, 2013

Road to KASTEL 2013 - Part 1

Ehheeyyyy...jumpe lagi

Mesti readers dah bosan asik bace madah berhelah jerk kan...skali skale layan perasaan 

Tuan tanah pun bosan gak laaaa

Ok laaa for latest activity, Alhamdulillah tahun ni berpeluang lagi untuk wakil Selangor dalam sukan KASTEL...

Kali ni training ulang alik ke Banting plak...3x seminggu, mcm bese laa baju kasut, suit sume dapat.

Smlm last training dgn team mate sebelum nak pegi jelajah Ganu plok...

Dan mase training last tu laaaa, team mate suh aku pki getah jerawat...tau laaa skang ni muke aku tgh byk jerawat bleh plak die suh aku pakai ari last training huhuhu...

Kot ade laaa yg belum tau or x penah tgk camne getah jerawat tu kan...ni haaaaa rupenyeee

 source : google

Haaaaaa byk kan jerawat??penuh 1 papan tu, tapi xde la guna dua2 belah jerawat ni, utk forehand guna yg biasa, jerawat ni guna utk backhand jerkk... Getah biasa tu harga dlm RM140, yang jerawat ni dlm RM40 jerk tp kalu tuan tanah kompom wakil Selangor tiap2 thn of kos la dah melabur byk utk ini tapi buat mase ni mcm xde harapan tinggi.

So far ok laaaa tapi nak kena praktis lebih skit lagi sbb baru nak familiar...hrp2 leh beraksi sebaik mungkin kat sane nnt. Kalau tak silap grup dgn Kelantan dan Melaka...target kontigen ke semi final...makcik nebessss

And harap dpt jumpa BFF tuan tanah mase skolah dulu2....rindu die sgt2 ehhh lame doh dok jupe

to be continueddddd.....

Monday, October 21, 2013

Clueless


When someone comes into your life, 
Allah sends them for a reason. 
Either to learn from them 
or be with them till jannah..



Allah puts people in your life 
for a reason
and removes them from your life 
for  better reason..

Friday, October 18, 2013

Redha







source:- google

Tuesday, October 15, 2013

Aidil Adha 1434H

No ketupat, no nasi himpit...

The most valuable person in my life also not here this time...

That's the true scarifies that I have to face it.

Bayangkanlah selama 29thn ni, kalau raya puasa mmg xpenah xberaya dgn parent and family...

Kalau raya korban ni penah skali aku beraya kat KLCC dgn kawan2 seUni dulu however my parent still in Malaysia...

But this year, diorg jauhhhhhh sgt...jarak masa pun lambat 5 jam dr Malaysia...Allah je yang tau perasaan mlm raya tu bila dgr takbir sorang2....senyap sunyi plak tu kawasan Cyber ni

Pagi raya dah laaa umah blackout...konon nak smbg tdo sbb xmo igt yang hari ni hari raya huhuhu

Lepas tu stat mop 1 umah, dgn hall, sampai dapur licin aku mop....tup tup baru kul 9 wuaaaaaa....ape nak buat lg ni, pegi Jusco laaaa cuci mate jln2 tp bile tgk ramai la yg pi shopping dgn baju raye, baju melayu bagai....aku pun xleh duk lame2 laaaa dlm tu, pas carik brg yg aku nak, aku pun blah lerrr

Dah laaaaaa....xmampu nak menulis, jmp raye thn dpn plakkk

Friday, October 11, 2013

Belajar...Learn...Study

Belajarlah untuk kehilangan dia 

Andai dia bukan jodoh kamu


Belajarlah untuk tabah

Andai dia pergi dari hidup kamu


Belajarlah untuk menerima hakikat

Yang dia bukan milik kamu


Belajarlah untuk berhenti mencintai dia 

Andai cinta dia bukan untuk kamu