Friday, July 25, 2014

Bebelan Raya

OK, another bebelan sblm bercuti pjg raya...sbb sblm2 ni asik kena balik keje awal disebabkan sebab yang paling kukuh dan lain dari org lain ialah BUJANG.

Ape diorg igt bujang tak xde famili kerrr....tiap2 thn akan gaduh mende yg same, kire la dr bos2 ke anak2 buah skali.

Pasni kena wat turn siap2 utk 3 thn trus supaya semua org menyiapkan fizikal dan mental utk balik keje awal.

After raya macam biasa laa ade konvo yang akan jd lain macam tahun ini, then naik belon pada Aug & Sept...maybe hectic period mase tu, then kalau dpt ke Utara utk Sukan Kastel lagi..urmmm jalan2 carik pasal.

OK laaaa, nnt sambung lg bebel sbbnye ade silent reader yg dok kutuk tuan tanah bila tgk blog ni dah bersarang.

Selamar Hari Raya Maaf Zahir Batin.

Dalammmm dingin subuh, hatiku terusikkk...

Salam Terakhir


Friday, July 4, 2014

Jodoh pasti bertemu




andai engkau tahu betapa ku mencinta
selalu menjadikanmu isi dalam doaku
ku tahu tak muda menjadi yang kau mintaku
pasrahkan hatiku, takdirkan menjawabnya



source: youtube