Sunday, March 27, 2011

Azalea Festivalssss...

The 64th Annual North Carolina Azalea Festival will be held April 6-10, 2011 in the greater Wilmington area. The Festival is a celebration of Wilmington’s exceptional artwork, gardens, rich history and culture during its five days of entertainment that includes: a parade, street fair, circus, concerts, pageantry, and all that is Southern.

Since its inception in 1948, the Festival has blossomed into an extended weekend celebration that attracts more than 300,000 people. The Festival is a non-profit civic organization and this year is sponsored in substantial part by its four (4) major sponsors: Progress Energy, Wachovia Bank, the Hilton Wilmington Riverside, and Coastal Beverage.

North Carolina Azalea Festival

For more than 50 years, the folks of Southeastern North Carolina have been throwing the best party in the South and you're invited! There's something for everyone among our community's rich array of artwork, gardens, history and culture. Come join us!


p/s : Kalau laaaa dpt pegi this festivals.......huhuhu
 

Wednesday, March 9, 2011

Wishlist for 2011

Hehehe.....sudi laa kirenye ade org nak tolong realisasikan salah satu drp permintaanku ini....tahun ni x byk sgt ngidam sbb dah tua kan, so deria ngidam tu dah kureng skit

No. 1

The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad RM100


No. 2
Puma Ezella NM's  --- cun tak???name pun lebih kurang jerk bunyinyeeee..hehehe, sejak bile aku minat pink plak ni??
 http://www.puma.com/product_catalog.jsp


No.3 
Spa urut mengurut badan dan kepala otak....e.g : Sembunyi Spa


itu aje laaa list utk thn ni hehehe....hrpnye thn depan masih ada supaya leh wish mende lain plak....

Tuesday, March 8, 2011

Hari Wanita Sedunia

Terima kasih yang tak terhingga kepada wanita2 yang penting dalam hidup saye....terutamanyaaa my UMI kasih sayang yang tak terhingga, the best cook ever...

Tak lupe jugak kepada cikgu2 wanitaku yg telah mengajar sejak dari tadika BTAR, SKKS, SMKMS, SMKSP dan MMU

Dan semua makcik2, sepupu dan kawan2 ku yang bernama wanita.....

Luv u all...