Wednesday, March 9, 2011

Wishlist for 2011

Hehehe.....sudi laa kirenye ade org nak tolong realisasikan salah satu drp permintaanku ini....tahun ni x byk sgt ngidam sbb dah tua kan, so deria ngidam tu dah kureng skit

No. 1

The Memoirs of Tun Dr Mahathir Mohamad RM100


No. 2
Puma Ezella NM's  --- cun tak???name pun lebih kurang jerk bunyinyeeee..hehehe, sejak bile aku minat pink plak ni??
 http://www.puma.com/product_catalog.jsp


No.3 
Spa urut mengurut badan dan kepala otak....e.g : Sembunyi Spa


itu aje laaa list utk thn ni hehehe....hrpnye thn depan masih ada supaya leh wish mende lain plak....

5 comments:

  1. spa tu sy boleh bg as hadiah bday. tapi kn dtg USJ la.heeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. HU - serius???akan dipikirkan...

    ReplyDelete
  3. soalan no 2 : suke pink sejak ber-GS hehe..

    ReplyDelete
  4. RN - haa ye la kan, gara2 kak ayu cun la ni adehhh

    ReplyDelete
  5. insyallah nanti ada yg dapat tu.....

    ReplyDelete