Wednesday, December 31, 2008

New Year 2009

Assalamualaikum.....

Haiiiii.......

Hello.....

To all of you that viewing my page.....happy reading...

Welcome To My World

Selamat Datang ke Dunia ku


Selamat Tahun Baru 2009, semoga azam-azam pada tahun-tahun lepas telah dapat dicapai....

Apa pun yang manis dan pahit hendaklah dijadikan panduan dan pengajaran untuk kita lebih menghayati kehidupan sebagai seorang insan yang berguna dunia dan akhirat....

Tahun 2009 diharapkan dapat menjadikan hidupku lebih baik dan cemerlang berbanding sebelumnya...

Nak tahu tak kenapa baru 2009 aku mula terbuka hati nak buat blog??Sebabnyeeeee

1. Aku suka baca blog orang, 'so now I'am also wanna share my blog to all of you'...

2. Harap sangat blog aku ni dapat gembirakan hati pembaca yang tengah sedih dan menambahkan gembira kepada pembaca yang memang tengah gembira...

3. Kalau ada barang-barang aku nak 'let go' boleh aku iklan kat sini kan, kadang tu sayang nak buang barang-barang yang elok nak bagi pada orang lain xtau nak bagi pada siapa....(contoh: orang asli pun dah x pakai barangan terpakai tp dah pandai jual 'secondhand items')

4. Nak tambah kenalan di serata dunia, tapi aku lebih selesa guna Bahasa Malaysia 'maybe' kalau aku tengah marah baru aku tulis 'English' kot....hehehe

5. Urrmm......saje je kot...nak cuba 'try' 'test'....


p/s : Saya budak baru belajar.....kalau page ni nampak macam 'boring' je maaf la ye....akan cube diperbaiki dari masa ke semasa....

Sehingga berjumpa di lain waktu......