Wednesday, August 20, 2014

Everything I do


Look into my eyes, you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul
And when you find me there

You'll search no more
Don't tell me, it's not worth trying for
You can't tell me, it's not worth dying for
You know it's true
Everything I do, I do it for you

Look into your heart, you will find
There's nothing there to hide
Take me as I am, take my life
I would give it all, I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fighting for
I can't help it, there's nothin' I want more
You know it's true
Everything I do, I do it for you

There's no love, like your love
And no other could give more love
There's nowhere, unless you're there
All the time, all the way
Look into your heart baby

You can't tell me it's not worth trying for
I can't help it, there's nothing I want more
Yeah I would fight for you
I'd lie for you
Walk the wire for you
I'd die for you

Tuesday, August 19, 2014

Apa sebenarnya.....


Air mata bertamu tidak kenal erti jemu
Menemani hatiku tidak mengenal ruang waktu
Mengapa dari dulu tak kau kata kan padaku
Kehadiranku ini menyusahkan

Yang terhalang kejujuranku
Dan yang terbilang kesilapanku
Memang payah dimengertikan
kerana tertutup pintu hati mu
Terima penjelasan

Biar apa jua tafsiran
Yang ingin kau nyatakan
Aku rela terima semua....

Friday, July 25, 2014

Bebelan Raya

OK, another bebelan sblm bercuti pjg raya...sbb sblm2 ni asik kena balik keje awal disebabkan sebab yang paling kukuh dan lain dari org lain ialah BUJANG.

Ape diorg igt bujang tak xde famili kerrr....tiap2 thn akan gaduh mende yg same, kire la dr bos2 ke anak2 buah skali.

Pasni kena wat turn siap2 utk 3 thn trus supaya semua org menyiapkan fizikal dan mental utk balik keje awal.

After raya macam biasa laa ade konvo yang akan jd lain macam tahun ini, then naik belon pada Aug & Sept...maybe hectic period mase tu, then kalau dpt ke Utara utk Sukan Kastel lagi..urmmm jalan2 carik pasal.

OK laaaa, nnt sambung lg bebel sbbnye ade silent reader yg dok kutuk tuan tanah bila tgk blog ni dah bersarang.

Selamar Hari Raya Maaf Zahir Batin.

Dalammmm dingin subuh, hatiku terusikkk...

Salam Terakhir


Friday, July 4, 2014

Jodoh pasti bertemu




andai engkau tahu betapa ku mencinta
selalu menjadikanmu isi dalam doaku
ku tahu tak muda menjadi yang kau mintaku
pasrahkan hatiku, takdirkan menjawabnya



source: youtube

Friday, May 9, 2014

Rindu....

Rindu segala-galanya...

Nak luah perasaan
Nak jalan-jalan carik makan
Nak tgk wayang
Nak tdo awal
Nak jalan-jalan naik kapal terbang and over the Malaysia sea
Nak balik kampung...

Sepanjang 5 bulan ini, hari2 sangat tight dgn keje harian...rase mcm dah pecut 100m tp xde la smpi kurang sesaat...mueheheh

Pecut agak2 mampu je laaaa, hrpkan ade keje yang perlu selesai sblm raya tp rupenye extend plak smpi Ogos...urrmm nmpk gaya lebih setahun laaa aku duk ulang-alik ke Nusajaya dan ngadap nasi beriyani time lunch....lum penah lg mkn selain dari itu...sbb kontraktor belanja so xkan nak demand, mkn aje laaaa ape org dah beli. Alhamdulillah........

Lepas tu konvo pulak....urrmm yang ni walaupun lame lagi tp dah kena prepare & plan stat dr thn lepas lagi...aisshh kalu pk keje x abis2...

However, bersyukur atas rahmat dan limpah kurnia dariNya, dan redha atas segala ketentuan Yang Maha Esa...