Tuesday, October 22, 2013

Road to KASTEL 2013 - Part 1

Ehheeyyyy...jumpe lagi

Mesti readers dah bosan asik bace madah berhelah jerk kan...skali skale layan perasaan 

Tuan tanah pun bosan gak laaaa

Ok laaa for latest activity, Alhamdulillah tahun ni berpeluang lagi untuk wakil Selangor dalam sukan KASTEL...

Kali ni training ulang alik ke Banting plak...3x seminggu, mcm bese laa baju kasut, suit sume dapat.

Smlm last training dgn team mate sebelum nak pegi jelajah Ganu plok...

Dan mase training last tu laaaa, team mate suh aku pki getah jerawat...tau laaa skang ni muke aku tgh byk jerawat bleh plak die suh aku pakai ari last training huhuhu...

Kot ade laaa yg belum tau or x penah tgk camne getah jerawat tu kan...ni haaaaa rupenyeee

 source : google

Haaaaaa byk kan jerawat??penuh 1 papan tu, tapi xde la guna dua2 belah jerawat ni, utk forehand guna yg biasa, jerawat ni guna utk backhand jerkk... Getah biasa tu harga dlm RM140, yang jerawat ni dlm RM40 jerk tp kalu tuan tanah kompom wakil Selangor tiap2 thn of kos la dah melabur byk utk ini tapi buat mase ni mcm xde harapan tinggi.

So far ok laaaa tapi nak kena praktis lebih skit lagi sbb baru nak familiar...hrp2 leh beraksi sebaik mungkin kat sane nnt. Kalau tak silap grup dgn Kelantan dan Melaka...target kontigen ke semi final...makcik nebessss

And harap dpt jumpa BFF tuan tanah mase skolah dulu2....rindu die sgt2 ehhh lame doh dok jupe

to be continueddddd.....

No comments:

Post a Comment