Wednesday, May 15, 2013

Updateeee...

Ade org komplen lame blog tak di 'update'.

Bizisss sangat, mcm2 keje dah kena buat, xde dlm job scope, keje org pun aku kena buat...

Petang2 plak dok bwh kolong melayan gian main pingpong oleh kerana student dah xnak continue sesi coaching huhuhu....

Actually ade 2-3 post dah draft cume lum publish lg sbb mau kasik suspensss...kuikuikui

Sementara menunggu post terkini iaitu "my laptop revolution", kita layan dulu lagu ni ekkk

Semoga kita berada di dalam lingkungan rahmat Allah yang Esa.

Farid Sanullah - Dont Forget Allah

1 comment: