Monday, April 29, 2013

Maybeee........ Diether

Maybe it's wrong to say please love me too
coz i know u never do
somebody else is waitin' there inside for you....
maybe its wrong to love you more each day
coz i know its here to stay....
but i know to whom you should belong....

I believe what u said to me
we should set each other free
that's how u want it to be....

Ada tak yang boleh agak ni lagu ape?? Kalau tak silap kenal lagu ni mase zaman Uni dulu...

Dah lebih 5thn kot...and know setelah ade astro bella, tertengok la semula drama Sanay Wala Nang Wakas dan terjatuh cinta la semula dengan Leo a.k.a Diether Ocampo



Tapi sedikit kecewa bila perkahwinan die dgn Christine Hermosa xbertahan lama...oppss i forgot he's Filipino, mau laaa ade yg mengamuk rentetan dari kes di Lahad Datu aritu...xpe laaa bukan jadi laki aku pun kan..suke tgk muke die yg sedap mata memandang ni...hihihi

p/s : Syukur atas segala limpah kurnia yang telah diberikan. Cube menjadi yang terbaik untuk bekalan di akhirat nanti.

King - Maybe
source : youtube

No comments:

Post a Comment