Thursday, April 4, 2013

Beeee Zeeeee like a Beeeee

Oh nooo... Hidup tak berapaa nak terurus sangat. Banyak gilerrr kerja2 yang nak kena hadap.

Ade dua bijik buku saiz 2 inci tebal utk ditaip semula. Sebabnyeee xde soft copy...projek yg dah berbelas2 tahun dulu. Kalau ade org save pun dlm floppy A, ape name keping2 tu ekkk...lupe la pulak name die..

Paling kurang sebulan 2-3 kali kena meeting kat Melaka, dan of coz laaaa akan smpi Cyber malam. Bangunan kat Iskandar Campus belum siap, kalau tidak mau laaa kena pi sane jugak...

Latihan ping pong plak macam xde harapa cerah je nak sambung, menurut kata student, diorg xmo bayar sbb mahal. Adui laaaa, ye laaa org dah teror kot ekkk...leh la demand, so mane coach nak carik plak ni??Mcm kena main bawah kolong je laaa dulu.

Walaupun bz tapi sempat la men'draft' beberapa post, nak kena tgk balik, maybe ade yg xpatut disiarkan di khalayak umum dan akan tersimpan as personal diari la yerkk...

source image : google

1 comment:

  1. disket. Zaman Alpha dan Beta kan sempat guna.

    ReplyDelete