Thursday, September 10, 2009

I hate this feeling

Hari ni dah 20 hari kite berpuasa walaupun aku nyeerr pose ade lopong2 daaaa. (bese la org pompuan).Tak berkesempatan la nak pose penuh thn ni.

Apsal la dgn aku sejak 1-2 hari ni ek???Rase x sedap hati, dada berdebar2 sebab menahan sebak nak nangis tp xnak kuar airmata....tdo pun x lena (mcm2 dlm kepala otak + nyamuk2 miang yg asik berlegar2 kat telinga aku).

Hidup mcm x keruan jerk...mkn pun x selera, leh tak gi PARAM tu 3-4 kali dok tawaf tapi xde gak mende nak beli, bile da beli makanan tu dah mkn xleh nak hadam pulak...so memuntahkan semula ape yg da mkn....so perutku kembali kosong walaupun lapar tp xde selera pandang makanan. Takkan sbb terlalu fanatik nak kurus smpi takut nak mkn...

Ditambah pulak dgn muke aku ni haaaa.....byk btul kesan2 parut yg sedikit sebanyak menghantui hidupku..huhuhu nak letak apo laie nak bg ilang dan licin berseri mcm dulu (ayat perasan). Dan jugak kenyataan drp mak aku yg die xkan carikan calon suami untuk aku, lagi lerrr menambah tekanan ni hahaha...so due date hantar resume kepada sesiapa yg berminat tu akan sentiasa dibuka sehingga aku kawin laaaa....

Rase mcm split identity, kejap camni, kejap camtu, last2 nnt jadi hantu :p Takkan sbb secret recipe xdpt lagi kot..hahaha mustahil2 sbb ape ek??isshhh bile pk sakit kepala smpi selsema plak ari ni..ke demam kura ek??Tak perlu smpi nak jumpe doktor kot....maybe doktor sakit puan or psychology or kaunselor or ustaz??


3 comments:

  1. ed, jgn riso parut tu leh ilang..bila luka tu da sembuh, awk g farmasi beli vitamin E. sy x ingat r brand ape..tp ade tulih "AID" kat blkg tu..awk try carik.bekas die kaler coklat.sbb dlu sy kn chicken pox mase form 5 sy gune vitamin E tu la..alhamdulillah, muka I skang kan da licin..ehehe

    ReplyDelete
  2. Hantu Ulam : ye ke??xde ape2 efek ek? takut nnt lain plak jadinyeee hehehe..sayae try lerr cari nnt

    Zarim : ko ni tinggal ketapi sokmo laaaa...aku kena minyak panas lerrrr, rajin sgt tlg mak kat dapurrr

    ReplyDelete