Tuesday, September 8, 2009

Fuuhhhhh...legaaaaa

Yeaaaa.... today misi untuk menggunting rambut yg xberapa panjang (x cecah bahu pun) menjadi lebih kontot telah berjaya.....punye laaa sangap nak tunggu balik kg baru aku nak potong rambut...ye laaa kat KL ni dah lerrr mahal lum tentu lg aku suke cara die potong or die tau aku suke style camne....lagipun kat kg ni kalu aku ckp je nak pendek die dah tau camne aku nak....loyal customer la kononnyeeee....

And know..presenting my new look for hari raya......kind of laaaa bkn 100% same, xkan nak post rambut btul aku lak kat sini...aku rase 90% kot sbbnye tang part depan tu je aku x wat camtu...mmg aku potong abis laaaaa.....sekarang ni xyah pakai sikat, dgn jari pun boleeeeee....

Lega btul laaaa.....xde la mlm2 dok tergaru2 lagi sbb slalu sgt berpeluh....rambut lak cepat gugur...haaaaiiiyyyooooo aku nak pakai syampoo ape lak pasni ek...sumenyeeee xberkesan.....tolongggg.....

2 comments: