Monday, September 7, 2009

Esok nak balik ke tak???

Kalau ikutkan cuti keje, smpi esok je...Rabu dah kena ade kat Cyber.. tp aku rasa mcm xnak balik je...serabut dgn mcm2 masalah yang aku cari sendiri. xtau camne nak selesai smpi bile nak larikan diri dr masalah kan..who cares rite??slame ni pun masalah aku jrg dikongsi dgn org lain....nasib baik laaa lum tahap nak jadi kurang waras

Nothing much activities bile balik kg...cume byk abiskan masa siapkan tempahan kuih2 yang org pesan...as usual brownies aku tu mlm raye laaaa baru leh prepare...if last year aku buat 12 biji tahun ni xtau laaaa bape nak kena buat (oopppsss 12 tu cume 1 je org order yang lain2 tu aku kena agih2kan untuk saudara mara mase raya nnt huhuhu), sometime pas raya pun aku still wat gak untuk bagi2 kat colleagues....

Anyway, even though penat wat mende2 tu tp aku enjoy....pasni kalu dah xleh tahan keje makan gaji, aku nak wat bisnes brownies je laaaa...kuli dan bos untuk diri sendiri...duit pun aku simpan sendiri....baru laaa dpt beli kereta dan rumah besar idamana aku kan???hehehe

Time puasa ni mmg laaaa berat badan ade turun skit tp pas raye ni????huhuh...naik same je mcm before raya...so ape ptt buat ek??kalu leh nak kurangkan lg time raya ni and dpt laaa melaram baju cun2...maybe kena siap2 cari jamu kurus, time raya make sure perutku diikat dgn korset yg aku dah beli mahal2 tu, installment pun lum abis lg hahaha.....

But maybe raya ni dok umah je kot, tunggu sape2 yg sudi nak dtg beraya...sbbnye xpenah org dtg raya kat umah aku ni kalu raye pertama sbbnye balik kampung laaaaa....camne org nak dtg kan???Dan as usual, satu2nye exec yang bujang kena lapor diri keje pada raya ke-4....ape nak buat??thn lepas raye ke-3 da kena balik kot....igtkan tahun ni dpt la excuse konon2 dah kawin la kan...xpe2 jodoh lum smpi lg...siap la korang kalu aku da kawin nnt, sebulan raya aku cuti hahahahahahaha.....

Sorry laaaa kalau asik cite psl kawin, bukan ape nak ke hujung2 tahun ni ramai membe yang nak kawin...so aku pun tumpang syok sendiri laaaa, tumpang bahagia dan gembira bakal2 pengantin....tak gitu...

No comments:

Post a Comment