Thursday, September 17, 2009

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN

Tibe-tibe tahun ni leh hilang ingatan untuk bagi kad raya...this is the 1st time I didnt buy any kad raya..biasanye mmg aku akan beli macam2 kad raya, at least aku akan spend time dlm 1 jam kat depan rak kad2 raya tu......ish2 dah nak 2-3 ari je lg nak raye, mane sempat dah nak anto kan....haiiyyyooooo

Apsal leh lupe ek??Kad untuk mak ayah pun lupe jugak....mintak ampun mintak maaf banyak2, kalau dulu sbb company ade bg kad raye so mmg akan igt la psl kad ni....tp MMU mmg xde bg maklum laaaa ramai sgt stafnye kan...

Takpe laaaa, insya Allah kalau ade peluang lagi sambut raya tahun depan harap2 xlupe nak bagi kad raya dan harap2 kad raya masih lg dijual...

Oleh sebab hari ni last bekerja, tuan punya badan ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.

Buat pembaca blog yg setia
Ampun maaf jika ada salah silap sepanjang menghasilkan blog ni..mane tau ade yg terasa di atas kata-kata yg terdpt dlm blog ni walaupun xde niat nak sakitkan hati sesiapa, cuma nak kongsi perasaan walaupun jarang dpt respons, anyway I'm so happy to make others happy walaupun kadang2 xdpt nak sembunyi perasaan sedih.....

Buat kawan-kawan (ex-skoolmet, ex-MMU, staf MMU, YM chatters)
Ampun dan maaf jika ada terlanjur kata dan perbuatan yang tidak disengajakan, halalkan segala makan minum dan kalau ada hutang tu sila laaa beritahu (jika masih ada kesempatan akan dilunaskan segera) kalau x sempat nak lunas harapnya halalkan jugak ek.... May Allah gives to u all my happiness and HE gives me all your sadness..Miss u so much

Buat semua umat Islam
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin, semoga raya tahun ni membawa kegembiraan dan kebahagiaan kepada semua.

Please...berhati-hati di jalan raya dan pandu elok2..semoga selamat pulang ke destinasi percutian yang dituju dan selamat kembali meneruskan rutin harian......

1 comment:

  1. Selamat hari Raya Aidilfitri...
    Maaf Zahir & Batin..

    ;)

    ReplyDelete