Wednesday, September 30, 2009

Double Insident

First Incident
Terkena minyak panas again!!!! tapi kali ni kat kaki plak huhuhu....seksa nak mampus, ni gara2 melayan karenah osmet yang ngidam nak makan nasi bersama ikan masin terubuk maklum laaaa tu je yg ade dlm peti ais wat masa ni, ntah ape yg x kena time nak 'campak' ikan tu minyak bedebusshhh dah lerrr tgh tunggu nak bukak pose, luckily kat kaki tp pedih gak lerrr, another nightmare smpi nak solat pun susah huhuhu....

Second Incident
Act pas isyak tu rase mcm badan terhuyung-hayang atas angin, tp gagahkan diri ckp jgn tdo lg..jgn tdo lagi tolong tgk berita-berita yang ade kat tv tu sbb nak prepare utk exam PTD ni huhuhu.....then dlm kul 10.30pm dah stat golek2 atas katil and going to sleep, tp dont know why tibe2 rase pinggang aku ni mcm ade org 'cekik'...punye laaaa sakit, mule2 rase sebelah je lame2 tu rase smpi laaaa keliling pinggang, nak duduk pun sakit nak baring apetah lagi laaaa.....almost every hour aku akan terjaga dan tgk jam bile time sakit tu datang, aku ckp apsal laaa masa lambat berlalu dan sakit aku ni x baik2 lagi....nak sapu ubat pun mmg xlarat, mcm2 aksi aku wat nak bg sakit tu ilang, Allah je yg tau ape aku rase, mcm nak menjerit pun ade...

Kul bape aku tdo pun aku x tau sbb last aku tgk jam dlm kul 3.55am kot, then kul 5.00am jam bunyi nak kejut bgn sahur, well as usual kalu pose sunat ni aku minum air je laaaa, then again feeling the pain huhuhu tahan je la kan, xleh nak wat ape and until gi keje aku lum tdo lg, harap2 aku x tdo dlm meeting kul 10.00am ni...

Hope today not my bad day laaaaa, if not aiiyyaaaa leh buat aku gilerrr.....

No comments:

Post a Comment