Thursday, October 1, 2009

Entri for Puan Juju - Special Request

Puan baru kite ni beria2 suh aku upload gambo kawin die dlm blog, maklum laaaa gambo yg pro cameraman (leh tahan mamat tu dah kawin ke lum???jgn bitau die, mampus aku) amik tu akan siap dlm mase sebulan...tp maaf lerr ek, gambo ni gune digital cam jerk, xmampu lg nak gune D300 Nikon hehehe....

To my dearest friend JUJU :- Hope u both live happily ever after...please be strong for what ever possibilities that would you face in marriage life (mcm aku de pengalaman jerk hahaha). Marriage means that you have to share everything with your soulmate. Always think that semua yg berlaku ade hikmahnye...so always be positive thinker...cpat2 lerrr dpt baby ek leh laaa auntie2 ni lambung2kan.....

4 comments:

  1. thanks a lot, ed. terima kasih gak selamat ni byk bg support..terima kasih gak sudi menjadi kawan sy..terima kasih sangat2 k.

    ReplyDelete
  2. Hantu Ulam : small matter je laaaaa, susah2 bersama time senang xde pun xpe....lgpun dah ade life partner tmpt sharing everything now... p/s:btw u 1st person i met n talk before i stat my 1st class in mmu hehehe....

    ReplyDelete
  3. salam ajleaa.. sorry le tak terperasan comment nih..almaklum bulan pose dah ujung2 nak raya sbuk dgn buat kueh, disamping itu amaln2 sunnat harus jugak ditingkatkan...

    berkenaan tahap stress tuh mmg ssetengah org keadaan stressnye selalu tinggi, bergantung kepada jenis personaliti dan metabolisma dalam badan.. ada ubatan dan rawatan yang bole diperolehi dari doctor disamping mengamalkan pemakanan dan cara hidup yang sehat...seperti yang disarankan dlm blog sy

    ReplyDelete
  4. Kyan : Its ok, thanks for your attention :p~

    ReplyDelete