Saturday, October 31, 2009

I want shopping!!!


I cant wait to shop... lame dah x shopping ni, tp kena tunggu sebulan lagi huhuh....

Need new shoe, sbb yang ado ni hampir tu koyak kena jln mcm model sopan santun, lemah lembut supaya leh tahan 1 bulan lagi....

Handbag pun nak kena beli gak.....sbb yang ado mcm belacan, lgpun xde yang sesuai utk ke opis or pakai plastik beg je, huhuhuh....

Then nak shopping urrmmm...... ape2 laaaa yang patut kena tuka kan....huhuhu

dan the most important thing ialah....

SHOPPING IS MY BEST THERAPY

Sabar itu separuh iman...
p/s : pengakuan 'besar' di atas boleh menjejaskan perasaan jejaka2 dan bakal2 mak mertua di luar sana yang nak jadikan aku calon isteri dan menantu mereka....ape kisah kan, aku gune duit aku, kalau da kawin tu mintak skit je bkn suh sponsor sume, tambah2 beberapa keping duit ade heheheh.....sharing is caring

Gambar sekadar hiasan..

No comments:

Post a Comment