Monday, October 26, 2009

Milik siapakah suara itu...

Mase tgk Rancangan Sehati Berdansa 3 tibe2 dengar lagu tema kali ni bukan lg Farhan yang nyanyi....

Bile dengarkan btul2 mcm ku kenal je suara tu....tp bile pk mcm tak logik je.....rase macam 'Tupperware' aku jerk....tp bile dgr mcm Aril AF7 lak....

Kalau la btul si dia yang nyanyi....terubatlah rinduku selama ini, lame btul aku tunggu khabar berita, baru skang ni die muncul...kalu lum kawin ade can cinta lame bertaut semula kuang2.....berangan yang amaattt.....

Anyway, this is my boy.....I really love and miss his voice, macho beb.....
Tak yah cite panjang laaaa, korang layan je picture ni ek...hehehe

*
*
*
*
*
*
*
*

Erti Kasih

Nian berbisa
Imbas deru kasihnya
Siapa harus kutanya
Lahir kasih sempurna

Di manakah akan terus kulayar
Lara hatiku
Menahan rasa

Tiada dapat kusentuhi
Tiada lagi cahayanya
Sesuci langkah terhenti
Hilang punca

Di maya hanyalah mimpi
Di maya dikau kembali
Berbisik hiba
Erti kasihmu di sisi
Selamanya

Tiada kau mengerti
Tulus kasihku ini
Tak dikau rayu kembali
Daya aku menanti

Dan berlalu
Hari-hari daku sayu
Gerak naluri pada kekasih

Di maya hanyalah mimpi
Di maya dikau kembali
Berbisik hiba erti kasihmu di hati
Sesungguhnya

Aku pinta Yang Esa
Dalam ku menghirup masa
Pada kasihku
Kembalilah

2 comments:

  1. wakakaka..ko bior benar ni 'Tupperware' ko weh..
    xpe2..yg ni kire aku restu aa relationship korg..:P

    ReplyDelete
  2. Ana - ye laaa ko tu mmg slalu pndg rendah kat aku walaupun lbh kurang je rendah :p~, ye laaaa kalau aku xde jodoh dgn 'org' tu, ko doakan aku dgn Rem ek...eh bukan die dah kawin ke??ape la nak jadi dgn nasib aku ek.....

    ReplyDelete