Wednesday, October 28, 2009

Pasar Malam

Suatu hari.....di pasar malam,

Actually 1st time pegi pasar malam dgn 'si dia' maklum laaaa org hensem mane nak jejak tmpt2 camtu lebih2 lagi pegi dgn aku kan???

Aku mcm mengidam laksa penang, so kena layankan je laaaa kalau tak die lum tau camne aku merajuk or muncung aku jd panjang smpi 2 meter......survey barang2 yang nak dibeli....

Jalan punye jalan, smpi laaa kat stall jual yong tau fu, tibe2 lak nafsu bertukar nak beli tu plak...so 'cik abg' ni pun macam paham je, tolong laaaa amikkan yang mane aku suke and aku tolong pegang bakul comel yang mmg dikhaskan untuk letak makanan yg korang nak beli tu....

Tengah syok2 dok pilih, tibe2 aku mcm perasan ade sorang pompuan asik dok perati ape kitorng wat, bile aku pandang kat die, sambil sengih macam kerang busuk die ckp "Sweetnyee korang berdua", pastu mule laaa muke 'cik abg' tu merah padam sbb org puji die konon2 gentleman laaaa.....aku lak lum abis confuse lagi smpi laaa tibe2......

#&()(*()^&^$^&*)( #%#^%$ alarm kat tepon bunyik!!!!!Arrrggghhh spoiled my dream laaaa, not even end yet...

Aduhaiii....mimpi rupenye, maybe terlalu rindu kat pasar mlm smpi terbawa2 dlm mimpi.....so moral of the story :-

1. Jumaat ni aku kena pegi gak pasar kat putrajaya tu dan cube dptkan ape yg aku nak....kalu tidak asik dok mimpi kat pasar mlm je, nasib baik bukan mimpi gaduh nak beli ikan dgn tokei ikan tu huhuhu.....

2. Jgn suke2 je tegur org camtu tau, kalu diorng tu bkn couple mau pipi gebu korang tu kena penampar.

3. Tolong jgn suke nak confuse kan otak aku, byk mende lagi aku nak pk....tolonggggg laaaa aku xnak rambut gugur smpi botak nnt.... ;P~

4. Dah basuh kaki pun mimpi gak, so ape motif tu???tp bukan 'mimpi' yang Allah nak tunjuk kan?urrmmm still waiting for the sign....

2 comments:

  1. hahaha..ed lawak r..mati2 I ingat betul tadi..ekekek..

    kalo betul msti lg menarik citer tu kan..ahahah

    ReplyDelete
  2. Hantu Ulam - tu la pasal, I pun hrp btul gak mane tau ending mimpi ni gi mkn kat tepi pantai ke hehehe.....tp mimpi tinggal mimpi je...

    ReplyDelete