Friday, October 23, 2009

The Bigger Loser

Rancangan ni aku kena direct sendiri sbb sah2 aku xlayak nak masuknyee...

So someone had come out with this idea.....yesterday.....

I have to losing my weight until 50kg in 2 months...bole...bole kot 5 kg je lagi....ape susah kan bkn mcm 'org' tu kena turun 10kg dlm mase 2 bulan...

Dan Information tentang The Bigger Loser versi Bunge2an adalah.....

Syarat : No supplements, or diet pills, herbalife, alpha lipid or any kind of dietry products..must be natural iaitu healthy diet and exercises.

However, pihak lawan bebas nak buat jahat pada pihak lawan yang lain...mcm nak umpat coklat ke, ajak makan McD hari2 ke...delivery Big Apple ke....as long masing2 leh tahan dugaan ke tak...

Duration : 2 months means Jan 2010 each of us dah kembali cantik dan hensem hehehe

Prize : of coz la suprise sebabnyeeee..... sape yang menang boleh mintak ape je pada sape yang kalah, kalau dua2 menang xde la hadiah.... and kalau dua2 kalah dua2 laaa kena bagi hadiah...

Target : Me = 50kg, Him = 70kg (tapi u kalau kurus pun lagi x hensem :p~)

will be cont.....sebarang update berkaitan program ini akan disiarkan dlm Hallmark Chanel...

No comments:

Post a Comment