Friday, October 9, 2009

Craving for something...


Ishhh lum ngandung kawin pun belum tp mcm mengidam something arrr.... tp aku xtau ape yg aku ngidam cume rase ngidam nak mkn tp xtau nak mkn ape.... Abaikan lerrr otakku yg maybe kurang waras skit wat mase ni...

Maybe tak cukup tdo sbb pinggang aku sakit lg huhuhu...apesal la ek??pinggang oh pinggang, u need new mattress??ur need new owner???wat do u need actually, please laaa tell me, xleh nak tahan tdo mlm2 je mesti ko sakit....ke aku ni mmg ade penyakit

Nak jumpe doktor bukan main malas lg... mesti doc ckp xde ape2, lgpun nak jumpe doc kat Muadzam gak..xde doc kat sini yg sesuai utk aku (bkn utk kawin kot, nak berubat je). Makin kurang berat badan ni rase makin tua laaa badan aku, asik lupa, asik sakit bdn..

Ade btul gak ckp org, bile kite dpt something kita akan kehilangan something...I'd already loss few kilos but my brain and body going to get older, I'd found someone special but I'm gonna losing my best friends..

No comments:

Post a Comment