Tuesday, October 13, 2009

MMU Open House 09

Saat begini ternanti2 byg katil di rumah..saat begini ku kuatkan mata untuk terus bertahan, Ya Allah punye laaa berat mate ni baru pas makan free...tp xde la byk kot aku mkn....

Kalu x silap laaaa, roti jala 2 keping je, sate 2 btg je, karipap x sedap sebijik, rendang ayam 2 ketul, rojak buah pun xsmpi 10 potong buah....pastu air sirap (xtau ape rase laaa) x smpi separuh cawan. Tapikan mata ni mengantuk yg amat mcm aku mkn byk je... rasenye tu je aku mkn kot...aku xtau nape aku xleh nak recall balik ape yg aku wat kat dewan tu..macam tibe2 hilang ingatan...santan byk sgt kot

Anyway, layan aje laaaa beberapa gambo yang sempat di ambil di majlis tersebut.....oh terbayang katil ku yg ade tilam x berapa empuk tu....huhuhu...cepat laaaa balik, nak tdo ni....

Tapi kan mcm makin semangat nak teruskan program diet sendiri sbb ade laaa beberapa org ckp aku makin kurus hehehe....semangat2 make sure akan capai tahap BMI yang sesuai dgn kerendangan aku ni....dan saham aku akan naik la pasni ek hahaha....I LIKE...

Suasana hari raye...

Abaikan je makanan yang byk2 tu.....

Makanan je byk tp bukan aku mkn sume....

p/s : 1st and last Open House aku pegi utk raya tahun ni....open house lain x dpt pegi sbb byk sgt halnyeee

2 comments:

  1. Ed ko tu mesti takut nak gi raye kan. Takut terlebih makan. Tau lah loosing weight. Jeles makcik tau..tp..bab makan ni mmg xleh nak cover2 la. Xdapek nak beat ko. Huhu..

    ReplyDelete
  2. K Sham : Kuang2...bkn takut arrr ade tu mmg ade hal, kalu xde hal xmo pegi tu sbb malas nak mkn hahaha...skang ni kecikkan badan dulu, dah kawin nnt xde la terrrrlalu gemuk huhuhu

    ReplyDelete