Sunday, September 27, 2009

Jom pecahkan panggung G-Force!!!





Release Date: 17 September 2009
Language: English
Running Time: 1 hour 30 minutes
Director: Hoyt Yeatman
Cast: Sam Rockwell, Tracy Morgan, Penelope Cruz, Nicolas Cage.

Synopsis: Producer Jerry Bruckheimer brings his first 3-D film to the big screen with "G-Force", a comedy adventure about the latest evolution of a covert government program to train animals to work in espionage. Armed with the latest high-tech spy equipment, these highly trained guinea pigs discover that the fate of the world is in their paws. Tapped for the "G-Force" are guinea pigs Darwin (Sam Rockwell), the squad leader determined to succeed at all costs; Blaster (Tracy Morgan), an outrageous weapons expert with tons of attitude and a love for all things extreme; and Juarez (Penelope Cruz), a sexy martial arts pro; plus the literal fly-on-the-wall reconnaissance expert, Mooch and a star-nosed mole, Speckles (Nicolas Cage), the computer and information specialist.

(Source: Cinema Online)

Aku tgk kat website GSC, cite ni duduk kat no.1 mcm best jerr kan??Tp macam bese laaaa, most of my frens yang suke tgk wayang x suke nak tgk cite kartun...so mane2 readers nak temankan aku tgk cite ni angkat kaki....hehehe

Or tibe2 ade gak membe aku yg teringin nak tgk cite kartun ni???Tapi tiket blanje sendiri2 la ek tp kalau ade yg nak treat me as hari raya gift pun ok gak hahaha...

Tak sabarnyeeee nak tgk cite ni, dah tgk thriller die mcm best jerkkk...wat air liur ku meleleh, comel2 semua guinea pigs tu...

Harap2 sempat la tgk sbbnye this month full of personal agendas and tuition class dah nak mule on 5th Oct...

***Having hard time about out Late Ayah Ngah Rahim regarding the funeral...harap2 perkara ni dpt ditangani dgn baik sbbnye aku bace paper hari ni, report says that Allahyarham selayaknya treat as Negarawan..not like any ordinary people..

1 comment:

  1. yeaaaaa...berjaya tgk cite ni akhirnyaaaa....best yang amat, thanks to 'orang-orang' yang sudi angkat kaki dan tgn untuk teman tgk cite ni...kalau laaa cinema tu x sejuk yg amat mesti lg syok aku consentrate tgk...lupe bw sweater lak tu haaaaa pdn lerrr muke kan....anyway, rugi kalu lum tgk lg...

    ReplyDelete