Monday, September 14, 2009

Macam xraye je....

Tak smpi 1 week lagi nak sambut raye.....tp opis tahun ni mcm xnak raye je??Lampu x pasang, ketupat2 and kad2 raye xde pun gantung...huhuhu

Lagu raya plak awal2 puasa ada laaaa, bile last2 ni kurang plak (tp bagus laaa sbb aku xleh nak dgr lagu raye huhuhu)....Masing2 sibuk siapkan keje dlm week ni gak sebelum semuanya balik cuti panjang...

Dan seperti tahun lepas, raya ke-4 dah mula keje...ape nak buat dah nasib badan, baru je dlm otak pk nak pegi berpoya-poya (mengular ke, gi open house ke) tp bos awal2 dah igtkan siap nak wat list keje baru utk staf2 yg kena keje 1st week of raya......tp time tu aku la bos kan??hahaha tanduk dah mula bercabang tigaaaa.....

One more thing, need to think what the best gift to give to my beloved fren yang dah nak naik pelamin xlame lagi ni.....bole botak kepala nak pk...Anyway, Mek Ju sila pilih salah satu drp hadiah di bawah....
1. Nyummyyyy....
2. Bukan katilnyeee...cover bed aje

3. Hadiah standard

4. Can be considered tak??Ke nak style batu giling tu....

Yang no 1 tu pun ok gak ringan skit nak bawa....lain2 tu gedabak sgt lerrr wrapping paper pun kena beli extra huhuhu.....

Lagipun, MMU xde dpt bonus raya so paham2 je laaaa ek...save bajet la ek, aku n ana pun nak kawin jugak....hahaha





3 comments:

  1. hahhaa..kalo pinggan mangkuk nak vantage bley? ekekke

    ReplyDelete
  2. Saper kata opiz kita x berhias. Sila datang sebelah admin sini. Pintu masuk dah welcom tuk Hari Raya. Kat dalam lagu2 raye berkumandang sakan. Tp kan akak tgh cari lampu lip lap...mcm ada yg cilok jer...kuang3

    ReplyDelete
  3. Hantu Ulam : if within our bajet maybe can be cosidered kalu tak cap ayam je laaa

    Kak Sham : alaaaaa sane tu opis lain....opis sini haaaa kelam aje lampu lip lap lum jmp lagi takut nak psg kot2 expired ke nnt rentung kite hahaha

    ReplyDelete