Wednesday, September 9, 2009

09-09-09

Ape sejarah yang patut aku wat ari ni????....Supaya peristiwa hari ni akan dpt dikenang selalu...

Hows ur day today??Anyway, beginning of my day today not smoothly.....time nak gi keje, bile nak stat kete aduiiiiii...xidup la plak....try byk kali xleh gak...ade laaaa dlm 10min aku dok try2 kalu nak meletup tu aku dah hangus daaaa huhuhu..... dah fed up sgt end up aku gi keje jln kaki je laaaaaa sib baik opis dekat je...kalu pegi bergolek pun smpi punye kat dpn pintu opis. Maybe kete tu majuk sbb dan 5 ari aku x stat...xtau laaa bateri ke ape ke yg prob...gilerrr tensen jgn nak mcm2 time dekat2 raya ni...akan jadi muflis bile2 mase je....cukup2 je duit mkn ni...kalu tidak alamatnyeee aku puasa smpi raye laaaaa

Mood nak stat keje setelah bercuti lame pun hancusss....dgn muke aku dah jd mcm si tompok ni lg (jatuh lagi laaaa saham), cuti pun lum approve...lantak lerrrr dah cuti pun kan dah masuk keje smule pun kuang2..

At this moment, nothing special happen on this special date....same goes on 08-08-08 lame dah dont have any special occasion or event for myself... maybe ptg kang nak gi beli kek secret recipe sempena meraikan tarikh keramat ni(kalau kete aku kembali normal dan x majuk lagi).....orrr maybe aku leh catat sejarah jalan kaki ke kedai secret recipe pd bulan puasa sound interesting rite???



5 comments:

  1. wakakak..nnt leh r kurus ed..sure saham naik balik..chiayuk!

    ReplyDelete
  2. ye chayuk chayuk.. ekekeke. bia x balik kg beraya jgn x balik 18 hb tu..huhu

    ReplyDelete
  3. juju : huhuhu pas raye ni gemuk laaa smule..

    zarim : ko mmg laaaa, time aku kurus je buat baik dgn aku...lum tentu lg aku gi buke puase huhuhu

    ReplyDelete
  4. alaaa terlupalah..090909 hari tu birthday aiman..tak buat aper pun just mkn2 skit dgn adik2..nak jemput kompom org tu tak dtgnya..uhuhuhuh

    ReplyDelete
  5. Kak Yus : xpo laaaa den x kisah, lgpun den bkn famli ekau... :p

    ReplyDelete