Thursday, February 11, 2010

Topic-less

Anyway, just recover from demam then dtg lagi satu penyakit which is gastrik.

Today, my stomach much more better maybe sbb smlm main badminton kot. Ye laaaa dr ps smpi la ke ptg smlm perut asik sakit je, tiap2 1 jam aku kena alas perut, if not dah rase gas terbang dlm perut ni. Bie smpi kat indoor pun aku still have to eat something, however main badminton dlm 1jam lebih xde lak aku rase sakit.

Maybe asik melepak je atas katil xde wat keje berat sbb tu laaaaa die sakit kot, bile dah dpt main peluh2 kuar sume baru la die ok....tp aku rase mcm tau je nape sakit sgt perut....the day before tu I ate 3 biji limau mandarin huhuhu....actually xleh tahan laaa tgk limau tu, letak dlm bilik ade sebakul kalu x makan rugi arrr...then last nite try not to eat it, pndg pun aku xnak if hari ni xde sakit2 lg kire limau lerrr puncanye....in addition, ubat pun sume dah abis tinggal ubat gastrik je... (dah buat pengakuan maut ni abis lerrr aku kena bebel sbb x jaga mkn).


The moment I first saw you, you warmed my heart,
the second time you made little flames
and now you make my heart burn like hell!

1 comment:

  1. Patut le, pepagi kat pantry dah ada limau. Baguz..baguz...sungguh mulia bersedekah kat org yang takde pantang....hehe

    ReplyDelete