Tuesday, February 2, 2010

Reminder..

Kepada pesakit-pesakit yang perlu makan ubat selepas makan, sila laaa paksakan diri anda untuk makan, xleh nak telan ke, xde selera ke... tolong laaaa mkn jugak. Jgn jadi mcm aku, kul 10.30 dah terasa pedih perut smpi laaa dah xleh nak tahan kul12 angin da smpi kat hati, punye laaa sakit time tu nak pi beli mknan pun dah x larat.

Kuar airmata darah pun dah x gune (sib baik air mate aku normal), terbaring keras kejung mcm tahan period pain. Bile mknan dah de depan mate, cube control tak gelojoh walaupun tgn kiri aku terketar2 mcm pesakit Parkinson. Sakit kali ni aku rase x mampu nak bertahan mcm biasa, nak kate keje byk xde la sgt tp lately aku rase fizikal dan mental mcm tak kuat jerk. Maybe perasaan je kan??hopefully mcm tu laaaa....

Nyah kau drpd badan aku, kuar2, syuh3.....aku xmo ko dtg kat aku!!!! Orang lain nak dtg xpe hahaha....sempat tu.

Please makan something before makan ubat.

2 comments:

  1. hahaha..gastrik ka? bz smpai x sempai mkn? hish jgn amalkan ed..seksa wo0..huhu

    ReplyDelete
  2. Hantu Ulam - rase2 hati tu mcm nak kena gastrik laaaa angin dlm badan dan melepak kat perut ni huhuhu....

    ReplyDelete