Thursday, February 18, 2010

Its cool!

Semalam buat pertama kali aku tgk Jangan Tidur Lagi dari mula smpi laaa abis. Artis jemputan ialah Intan Ladyana, Ashraf Muslim dan Alyah. Tak tau la nape aku statik kat chanel tu je. Kalau diikutkan xde la aku minat sgt all of them tapinye mcm berbaloi laaa tgk sbb Ashraf Muslim telah berjaya memukaukan aku melalui lagu Seribu Tahun, bukan suara die sedap or hensem but he manage to play FLUTE!! And mmg best sgt....It's sooo COOL beb..

Kalau nak tgk leh pegi kat website TV3 or kat official site Imran Ajmain. Macam biasa laaa bile dah terpukau tu jadi terminat la plak kan...kebetulan die tu terhensem la plak (jgn marah ye syg, i suke die kejap2 je, tp i syg u lame2 :p~) hahaha...

Dan bile bangun pagi td, aku tibe2 rindu kat kekasih lamaku ini....sejak dari skolah lagi aku suke kat die tapi lum penah jumpa...
Ape la cite die skang ni ek, da kawin ke lum???If you read this, please call me 019-xxx xxxx....


credit to : google

No comments:

Post a Comment