Wednesday, February 17, 2010

Letih dan sibuk

Haiiisshhh perjalanan balik yang amat panjang, merata2 jammed, jarum meter tu kat 20 je kdg tu siap brenti x jln2... kul11.00 am bertolak dr umah smpi ke Cyber kul6.00 pm tu pun setelah hantar penumpang di PJ dan Gombak...sib baik x lalu MMR2 kalu tak lagi lerr hazab, ntah kul8-9 br smpi umah kot.

Dah lerrr mmg kepenatan even most of the way my bro yang drive (mmg kena cpat2 gak beli kete yg mane mampu, harus kena pndi gunakan balance gaji yg ade) sian diorng dgn aricond xbrape nak ade, overheat kot jalan non-stop. So far, xde jumpe accident of any bad things happened.

Walaupun penat dan tdo awal, tp tetap xleh tdo. Punye laaa panas, kul 1, kul 3, kul 5 asik terjaga...mmg xlena lgsg, sib baik la Subuh leh jaga. Mase nak tdo pun rase xsedap badan mcm lerr tinggalkan bilik tu kosong berbulan2, baru je 4 ari.

First day keje setelah bercuti raya, ade 2-3 events nak kena mengadap muke, ramai lak yang cuti so this week perlu berkejar-kejaran byk koje need to be solve.

Will be cont....

No comments:

Post a Comment