Friday, February 5, 2010

Fantasi atau Realiti

Rase nak smack down org je pepagi Jumaat ni, sebabnyeeeee org tu buat aku termimpi dan terliur mende alah ni.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Tiramisu


Choc Cheese

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Tapi aku pun nak gak wat org tu terliur hahaha......

Moist Choc

Akanku tuntut segala air liur yg terkeluar mase terigt kek2 ni... by hook or by crook aku nak sebiji, bukan sepotong....ok??? Bile2 pun xpe tp sebelum aku gila meroyan menunggu sudah la ek, sape mkn cili die rase pedas or sape rase nak smackdown sila laaaa wat bodo jerk :p~



pics from : Secret Recipe

2 comments:

  1. Jangan ed..tgk ticker awk tuh. 6kg to go!!ahaks

    ReplyDelete
  2. Well, dah selamat dah masuk ke dlm perut...hehehe ade org termakan cili dah bace entry ni

    ReplyDelete