Friday, February 19, 2010

Gembirakah aku?

Sila gembirakan saya

Saya nak selalu gembira

Semoga saya sentiasa gembira

Ya Allah, kurniaan kegembiraan yang tidak terhingga

Kamu semua perlu hidup gembira supaya saya juga akan gembira

Harapan saya agar akan hadir sinar kegembiraan untuk masa depan yang tiada siapa dapat meramalkan kesudahannya


credit to : google

3 comments:

  1. awat ed. mane ade org hepi je sepanjang hidup. hoho.. kehidupan kite kan ibarat roda. adakala nye kite di atas n adakalanya kite di bwh. adakala kite gembira n adakala kite sedey. ini semua lumrah kehidupan.

    cume bile time sedey o berduka lara, kite tau sape yg perlu kite cr utk ubati kedukaan kite. tul x?

    dari situ la leh gunenye kawan. kawan yg sejati xkan pernah biarkan kawan dia sedey sorg2. hehe...kami ada ed...jgn gusar2 k. tarik nafas dalam2. ehehe

    ReplyDelete
  2. Mek Ana, Mek Ju :- Thank u dear friend. maybe dah penat nak pk solution utk tiap2 masalah yang ade kot tu la rase down skit. However, bak kate Ana dont wori be hepi hehehe...

    ReplyDelete