Tuesday, March 30, 2010

'Sweet Memories'

This week I'll having my breakfast & dinner with chocolate indulgence & cheese choc cake......Gara-gara double cake yang aku dpt in a week hohoho...then if next week u see me chubbiest and cutest than before please dont ask me why....

By next year, I think I should list down my wishes and only wishes on the list will be entertain. And hope no more cakes....sbb tahun ni dapat 2 biji so thn depan tak perlu kek...maybe need more hugss and kisses and money hahaha....

So this week I'll be the sweeetest person ever dan kepala pun dah start pening pepagi buta sbb mkn cheese choc tadi huhuhu....Tapi ade hikmahnye jugak sbb leh jimat duit makan dan tambah berat badan..haaaaa suke la korang ek kalau tuan tanah gemuk lagi....

This week gak mmg busy yang teramat sbb byk keje nak kena setel...ohhhh patut laaaa last week gile2 terapi rupenye week ni nak kena hadap kerja yang wat aku xselera nak mkn minum dan tidur....maybe kena consider pelawaan sepupuku untuk tumpang die balik kampung...sebab aku nak terapi pelukan ibuku huhuhu......

2 comments:

  1. mudah2an thn depan byk dpt hugss and kisses and money...hehehe..neway,no chubby la...still cute n sweet gitu...i mean it.

    ReplyDelete
  2. Kak Siti - kui kui kui....mudah2an ye..same2 laaa kite mencari hugsss and kissessss and moneeeyyzzz, tq sis

    ReplyDelete