Tuesday, March 23, 2010

Its My Birthday!!!!

(I love this cake eventho typo error on my name, thanks darl's for the surprise too!)

Happy birthday to me
Happy birthday to me



Thank you to all the wishes walaupun tak byk mane cume thn ni aku tak off hp seperti tahun2 sebelumnye sbb tertdo awal hehehe....

And the shocking one is when someone yg aku ckp tibe2 aku leh mimpi die walaupun lame x jumpe, he's the one yang give the wish on 12.00am.
Tak sangka die still igt lg dan masih hidup hehehe

However, the best birthday ever......only myself know what is it and let it be?????


SECRET
like this Secret Recipe Cheese Choc


Bestnyeee pagi2 ni bfast dgn Cheese Choc ni, tp readi je laaaa lemak tepu yang akan terkumpul...Sory laaa pada sesiapa yang dpt tgk je, yg dpt rase tu kire rezeki laaaa ye.


Semoga aku dimurahkan dan dilimpahkan rezeki
Dikurniakan kesihatan yang baik
Semoga hidupku dipermudahkanNya
Semoga segala hajat yang baik dimakbulkan Allah
Aminnnn...

2 comments:

  1. hepi bday eddddddddddddddddddddddd....

    moga pjg umoq n dimurahkan rezeki selalu...x lupa jugak moga cepat jumpe jodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

    ReplyDelete
  2. Hantu Ulam - Tq bebeh, welll xmo pk psl jodoh laaaa xdpt2 gak smpi laaaa ni, ape kate kite enjoyyy???

    ReplyDelete