Friday, March 12, 2010

Senyum sampai telinga

Hehehe....akhirnya penantian berakhir, dapat gak makan durian pancake. Gambo xde amik sbb igt2 td mcm gelojoh je aku mkn bile dah dpt beli. Rase nak peluk2 (ooppsss statement maut, kang ade org banned aku) je 'mangsa' yang sanggup layan keranah ngidam aku yg masih boleh diterima akal ni. Tapi aku peluk durian pancake tu je laaaaa...

Thank you very much. Harapnye dia xkan jemu or fed up melayan kerenah aku lgpun at this point of time I'm so worried if no one can accept my strength or weakness or in other word living together no matter what. Hoping that 'we' will be having happy ending if not just accepted what Allah had written to be my life afterward.

Punye laaa syok mkn durian pancake smpi lupe patutnye xleh minum air bergas. The result is perut rase senak dah angin 1 badan huhuhu...

Gambar hiasan tykoh88.blogspot.com


p/s : Sejak 2menjak ni asik craving for something sweet, adakah tgh gembira or sedih or takut? Thats d only reason pun kalu aku sume manis2 ni, tp at this moment I dont know which one would fit it the best.

No comments:

Post a Comment