Wednesday, March 10, 2010

Seafood la pulak..


Sarapan pagi dgn mee udang Pak Yob...yummmyyyy....3 ekor udang beso2 dapat makan dan membuatkan aku tambah lg list ngidam selain Durian Pancake iaitu seafood (mane nak cari kedai mcm kat Umbai tu kat S'ngor ni) .

Lame sudah tak merewang kat Umbai, kalau dulu2 tu at least 3 bulan skali mesti akan turun Melaka dan mkn sampai perut kembung..

Haiii laaaaa Cik Ajleaa, kalah org 'membawak budak' je ngidam ko ek... Sape la leh tahan dgn perangai aku kalu camni ek. Tapi ok pe, drp ngidam yang bukan2 mcm daging rusa jantan ke, tanduk lembu ke, landak ke, mangga harum manis ke kan..kan...

Syukur malam td tidur dgn lena sbb hujan turun dengan lebatnye dan berjaya mendodoikan aku dgn bunyi rintik2 hujan yang telah lame kurindui... Thanks gak kat 'someone' yang sudi 'mendodoikan' aku tdo almost everynite yang aku susah nak tdo sib baik laaaa nak bangun senang.

And today received an advanced birthday card wishes from Senior Director Ops. TQ

pictures from : google images

2 comments:

  1. gittewww.... skrng memanglah tak ngidam bebukan... tngoklah sok... pasrah jer lah laki ko nnt.. huhuu

    ReplyDelete
  2. Kembang Terhalang - huhuhu ko doakan aku mendapat suami yang sanggup melayan kerenah aku ek...Aminnn

    ReplyDelete