Saturday, March 13, 2010

Bosan tahap dewa

Huhuhu...sangap seeehhhh dukumah wiken ni, aku pun xtau pasal ape, baru kul10 pagi tp dah rase gile2 bosan. Duk ngadap laptop pun xde ape nak wat walaupun org ckp kalau dah 24jam internet free mustahil xkan rase bosan.

Tapi padan muke aku gak sbb Mr S ajak pi 'dating' kat Bukit Tinggi Pahang tp aku tolak. Sbbnye aku tak 'mintak izin' or tanye 'my teddy'. Tambahan pulak aku mcm takut skit nak ckp kat die psl Mr S ni. Kalau aku bgtau or tanye boleh gi ke tak, mcm dah tau ape jwpnnye kan. So nak xnak aku putuskan untuk duduk kat umah mcm kerang busuk.

Nak pi Matta Fair???Xde kaki dan rase mcm mls jerk, lgpun duit dah nyawa2 ikan, next week nak balik kampung pi Mesyuarat Koperasi hrp dpt cabutan bertuah besar2. Harap2 duit terpijak akan masuk cepat skit. Kalu dapat tu massyuukkk la jugak hehehe.

Ape nak buat ni???Bosan....sangat bosan...dan teramat bosan.

4 comments:

  1. Moei le dok rumah aku nie haaaa.........makang ada, tempat tinggal ade, yang penting ko tgk aku, aku tgk ko. hak hak hak

    ReplyDelete
  2. Ceh...xmo laaaa,umah ko ade kucing arrr....aku alergik, kalau anak rimau tu aku suke laaaa.

    ReplyDelete
  3. kocing aku macam harimau dowh. serious ! cube dlu, confirm ko jatuh cintan

    ReplyDelete
  4. Oiittt ye ke???takut aku dengo, isshh xpe laaa aku alergik bulu kucing arrr...lgpun ayah aku marah tdo dgn kucing hehehe

    ReplyDelete