Friday, March 19, 2010

Aku dan Tidurku

Masih berada di MMU, dlm umah lg....sbbnye nak tunggu Kedai Saba' n Secret Recipe bukak. Sian adik aku yang duk keje berkebun dlm umah tu asik mintak kek je. Kedai bese xnak tp Secret Recipe so terpakse laaaa aku tunggu smpi kedai tu bukak baru laaa bertolak balik.

Just wondering something laaaaa, dah byk mlm aku mimpi anjing, byk plak tu bukan takat 2-3 ekor kdg tu lebih drp 5 ekor. Ade yang 'diorng' berjalan beratur mcm ketapi melintas aku, ade tu siap langgar pinggang aku smpi rase sakit, ade tu tgh aku berjalan2 sibuk duk gesel2 kat kaki aku.

Tiap kali mimpi mcm2 jenis anjing ade. Mcm mlm td tu, siap aku mimpi anjing mcm muke manusia then anjing tu renung aku lame2....isshhhh ngeri btul sib baik aku terjaga sbb alarm bunyi. So xde laaalagi adegan2 yang aku xnak igt dgn anjing2 tu....huhuhu

Apekah maknenye itu?????Harap2 bukan benda buruk sudah.

2 comments:

  1. xyah la ingat sgt mimpi pelik cmtu..x elok.Saye tau awk ni jenis byk pk..relax yek.

    Take care!

    ReplyDelete
  2. EyeDa - hehehe nak wat camne, tdo pun otak nak keja gak....TQ dear

    ReplyDelete