Monday, March 15, 2010

Menyesal

Semulaku tak yakin
Kau lakukan ini padaku
Mesti hati ini merasa
Kau berubah saat kau mengenal dia

Bila cinta tak lagi untukku
Bila hati tak lagi padaku
Mengapa harus dia yang merebut dirimu

Bila aku tak baik untukmu
Bila dia bahagia dirimu
Aku kan pergi
Mesti hati tak akan rela

Terkadangku menyesal
Mengapaku kenalkan dia padamu


Bile dengar lagu ni, teringat kat si comel. Lagu ni laaaaa die slalu nyanyi, walaupun xde butir lirik tp melody die I dah leh agak ini lagu yang die nyanyi tu, maybe kat umah pengasuh die slalu bukak cite ni kul2 ptg smpikan die leh hafal melodinye, nak hafal lirik tu mcm kureng skit sbb mamat ni lidah die omputih byk.

Yesterday my mom came here and told me that this little comel boy dah pandai ckp berpantun, bunyinye camni "kuye-kuye lalam pelahu, puye-puye tak tawu". Mak die ckp saje nak suh anak die ckp melayu so itulah hasilnye. Korang leh agak tak ape perkataan yang sebenonye???

No comments:

Post a Comment