Monday, April 26, 2010

What a productive weekend

This weekend make my body become more healthier but not slimmer, why? Read until the end of this post, hahaha...

Saturday, 3 ahli geng sukun dara pingitan telah bangun awal2 pagi untuk bersiap2 melaksanakan beberapa misi yang telah dirancang beberapa hari yang lalu...destinasinya adalah di The Mines and Samsport Kajang.  From 9.30am until 2.30pm, my 1st time outing with them. Ape kitorang punye misi?

1. Nak mkn KFC, nyummyyyy, succeed
2. Jersey Geng Sukun & team badminton for gurlssss, succeed  
3. Cuci mate mencari cinta, failed however, seorang lelaki telah melanggar drp tepi, so terkejut beruk sbb baru je sebut that thing and its actually happen, tp bile toleh tgk anak ikan jerk so mission not accomplished.
4. Shopping not in the mission, we just window shopping sbb gaji lum masuk huhuhu.

Then, late afternoon, went to stadium to watch football, lawan dgn sape I dunno tp yg penting MMU menang...tanpa segan silu menjerit memberi sokongan hahaha ntah diorg dgr ke tak rasenye lg byk umpat drp sorak kot, K Maz lerrr perosak segalanya kui kui kui...


Sunday, training with 'Uncle Ong'....giving his best to train us for GLU, dah jadi tuan rumah mmg kena menang la kan, kalu tak.... malu lerrrrrrr....

After that, headed to Puchong untuk makan ayam kampung at Restoran Tuan Faridah....lame jugak melepak di situ tanpa menghiraukan bau2 badan yg memang sedia wangi (perasan nak mampus padahal busuk gilerrr) ntah org yg dtg mkn kat kedai tu bau ke tak ek??kitorng slumber je lepak lame2 tp org lain xde lak nmpk lepak ke ape maybe sbb xleh tahan bau wangi kitorng kot hahaha...

Late afternoon, my family came here to kidnap this baby from her mum.....yeaaaahhhuuuuuu and will stay with us about 1 or maybe 2 weeks and starting this Thursday I'd applied for leave just to gomol2 this cute baby, siap arrrr die hehehe cant wait to meet this cute little boy.


Cannot describe how much I miss him since 1st time jaga die aritu then he refuse to go home with his mum....aiyoyoyo hope this time he will not acting as before, I'm too scared huhuhu...Tak sabar nak cuti!!!!

p/s : Smlm tgk paper ade vacant kat Bintulu Port, trying my luck kalau dpt (berangan dulu) agaknye mak aku bagi tak pi sane???

No comments:

Post a Comment