Thursday, April 1, 2010

Saje nak cari pasal

Motif : Nak ilangkan pening kepala dan tekanan yang datang bertimpa-timpa, terima kasih kerana sudi membaca.

Smlm walaupun tak dpt Pizza Hut tp dpt lerrr mkn kat anak syarikat adik bradik dgnnye iaitu Rasamas sambil make 'a' shopping, I cannot window2 ni kalu nak trus door shopping sbbnye sakit hati je kalu window2..time ade duit je baru kuar shopping, tu pun sbb duit jual saham ASB dah dpt so nak reward diri sendiri. Lagi satu alasan sbb 'mende' tu dah rupe belacan huhuhu...

Last nite dinner : Kid's Platter Rasamas


Well, 1 dah tertunai ade lg lum terbeli ni....xpe slow & steady, ur not RICH or have MANY MONEY to shop. Please wear sixe XL if that ur size Miss Ajleaa.....

Actually, tuan tanah not feeling well, dr smlm pening kepala dan rase loya sbb dah 3 ari ngadap pc gara-gara asset verification. Bile dikenang tak nak igt lagi smpi termimpi2....weekend ni tak balik KOT sbb maybe next week planning (slalunye xjadi) to take maybe a week holidays. 

 Lagipun, belum reda hal asset verification, smpi plak sekotak dokumen tender nak kena evaluate, walaupun report bos yang buat tp nak selak selai2 dokumen2 tu aduiiii..lum buat dah pening....tambahan plak aku dah jumpe awal2 sume dokumen ni mase opening tender aritu, bayangkan start kul 12 smpi lerrr kul 5 ptg baru siap. Rehat pun 30 minit tp sekitar bgnan STC tu je, kalau ikut law mmg xleh kuar pun drp bilik tu tp gile kau...

Skang ni aku rase makin kecik ati sensitif sbb aku rase tak dilayan mcm manusia dan perempuan. Dan hak sebagai manusia yang hidup di atas muka bumi ni mcm dah dicabul. 

Sebab ape?  
1. Gangguan seksual 18sx
2. Gangguan perasaan sbb makin ramai ambil berat amik tau hal peribadi aku. 
Rugi tak wat statistik  calon2 yang pernah cube ditemukan  untuk aku maybe aku kena wat special posting pasal bab ni kot?. Nak tutup mulut tempayan orang mmg susah.

Slalu sgt rase menyesal bile dah jadi mcm tu. Maybe silap aku gak sbb open sgt smpi org senang nak buli dan slalu je jaga hati org drp jaga hati sendiri. Ape2 pun memang salah aku lerrr....sibuk nak salahkan mulut tempayan orang padahal diri sendiri yang cari nahas kan?

Camne cara bergaul yang betul? Camne nak jawab soalan maut cepu emas drp org2 yang nak tgk aku dpt laki bahagia? Tp nak cite pun xleh nak open sbbnye kat MMU ni name pun multimedia so network gosip internet bergerak sgt laaa pantas kalau bukak cite ade kot umah aku dibakarnye dan makin ramai yang xleh tgk aku idup.

Just nak igtkan je laaaa, wahai lelaki dan perempuan yang telah mempengaruhi sedikit sebanyak kestabilan keamanan emosi, mental dan fizikal supaya beralih ke orang lain la plak. Penat sangat la bile mende2 camni duk menghantui hidup dan tidur aku. Kepada yang gatal sgt tu, cari laaaaa bini ke awek ke kalau nak puaskan nafsu menggatal. 

Pastu ada yang baik hati sangat sampai sanggup carikan calon suami tu untuk anak dara tua walaupn baru 26 tuan tanah, terima kasih byk2 kalau aku dah desperate sgt nak cari calon laki nnt aku ckp la ye siap wat iklan lg, wat mase ni mcm cukup la dulu dgn masalah yang ade. Kalau tahun dpn punye besday pun lum kawin lagi korang leh la sediakan resume dan calon2 yang sesuai maybe time tu aku desparate la kot hahaha. Dan akan ku 'tickle'kan besday aku utk tahun dpn untuk rujukan kawan2 ku sekalian.

Ok, pening dan loya dah kurang....kena sambung dan consentrate keje....nanti xpasal2 dpt warning show cause letter.

2 comments:

  1. wowiiee...new layout..im impressed...:P

    ReplyDelete
  2. SundaeCone - ye laaa nak tuka mcm2 laa pasni, pakwe baru, baju baru, kete baru, umah baru, semuanya baru dah boring la yang lame2 hahaha

    ReplyDelete