Wednesday, April 21, 2010

Membebel lagi....

Betul ke orang cakap, kalau rase happy kite akan rase masa cpat sgt berlalu. Macam mana if kite rase masa lambat sgt berlalu?

As for today, bile bangun drp tdo rase mcm dah ari Khamis or Jumaat but bile tgk ade lg 3 psg baju yang telah digosok masih tergantung elok kat dpn almari, baru laaaa perasan rupenye baru hari Rabu???? Bile kite nak sgt masa tu cpat berlalu, kite akan sedar masa tu lambat sebenarnya. Bile kite ade target dan dateline, mule la tak senang duduk kelam kabut nak buat ape yang patut dan waktu tu rase nak perlahankan setiap saat.

Byk btul dugaan dan cabaran yang perlu ditanggung, tu laaa pndi sgt cari masalah dan buat masalah. Bile dah terhantuk baru laaaa nyesal. Rase nak bertapa dlm gua selama 1 week dan keluar dgn new Ajleaa...

Tp time 'mengeteh' smlm best sesgt....rasenye mcm sume org duk pndg kitorng jerk, tokei kedai pun asik merenung tajam....kui kui kui ape nak wat, kalu geng sukun cukup korum dan ade plak En Asri turut serta mmg leh lingkup meja kerusi kedai mamak tu hahaha....

No comments:

Post a Comment