Saturday, April 3, 2010

OT but No Pay

Pagi Sabtu yang indah ni aku berusaha terpakse bergegas ke opis sebab ade keje yang perlu diselesaikan. Nak buat kat umah?jangan harap lerrr aku nak memunggah kotak penuh dgn dokumen tender. So wat2 suke hati laaa pi opis....

Punye laaaa busy sgt this week smpikan aku pun lupe ape yg terjadi sebenarnya. Ditambah dengan pening kepala sebab asyik mengadap monitor, skang ni mcm ditambah dgn 1 lagi sakit iaitu sakit dada, mcm ade batu besar menghempap dadaku. Rentetan drp itu, aku tidak bernafsu berselera untuk makan dan rase nak tidur je. Dan buat kesekian kalinyeeee aku dah rase xsedap hati, tp psl ape ek?

Buang jauh2 ape yg menyerabutkan otak dan cube untuk mengosongkan pikiran. Ini tidak, tdo pun mcm2 hal berlaku (i means mimpi laaaa).

Walaupun begitu, harus kurangkan aktiviti yang boleh memontokkan menggemukkan lagi badanku ini supaya berat maintain dan kalau boleh kurangkan smpi 48kg.....huhuhu

Petang ni mcm nak mengelilingi dunia trek balapan kat stadium tu taaaaapppiiiiiiiiiiiii.....MALAS, ape nak buat ek supaya tak perlu susah2 nak kurus?Tak yah makan?Nnt lapo plak pastu gastrik kang kunjung tiba aku gak yg susah.

Wuuaaaaaaa........tekanan jiwa dan perasaan btul laaaaa......nak nangis tapi tak kuar airmata.

2 comments:

  1. rest la sis...get well soon..jgn pk benda lain..abaikan je...think +ve (for me olso)..:)

    ReplyDelete