Thursday, April 15, 2010

Ade orang....

Ade orang tanye nape aku membebel..

Ade orang tanye nape aku slalu lost fokus...

Ade orang suke wat aku tekanan....

Ade orang tak suke aku...

Ade orang suke nak amik tau pasal aku....

Ade orang tak suke aku hidup tenang...

Siapa pun anda, di mana pun anda, I LOVE HATE YOU all.....

p/s:  Kasut tu perlu wajib dibeli, dah angau dah ni lagipun pagi2 dah wat mood keje spoiled bile bukak emel...wwuuuaaaa mukeku sgt2 laaaaa nmpk buruk.....leh tak aku nak saman org tu sbb gagal menjalankan tugas yang diberikan huhuhu

No comments:

Post a Comment