Thursday, December 31, 2009

Flashback 2009

Jom kite same2 flashback ape yang berlaku pada tahun 2009..setakat yang mampu aku igt lerr kan maklum laaaa ingatan bole lost tibe2, kejap igt kejap xigt dah...normal ke tak?

Diari dah lame tak tulis, so slow2 kena pk dan igt ape yang telah berlaku. Tapi blog pun leh kire diari gak, so aku kena flashback kat blog ni je laaa ek hehehe...Dah masuk setahun aku berjinak2 dgn blogging ni dan selama ini aku telah berjaya menghasilkan 145 post entry. Yeaaaaahhhh...clapping myself.

Januari
1. Kenduri kawin En Rizal
2. Tahun Baru Cina - mengadap jammed yg gile2 sbb sendiri drive huhuhu
3. Hanya 9 post entry berjaya.

Februari
1. Mek Ana telah mengabulkan 'mengidam' aku di My Asam Pedas Linda Onn
2. Tgk cite Upin Ipin
3. Only 7 entries.

Mac
1. My birthday!!!
2. Dpt bonus 1.5month, beli laptop
3. 1st ever international pasport
4. Businesswoman at Open Day MMU
5. LAN party - world record

April
1. Miss Sue berpindah dpt jadi Bomba...
2. Launching MMU Gallery - bangga gak sbb aku berjaya laksanakan tanggungjwb atas kerjasama kawan2 opis.
3. Jakarta-Bandung trip - 1st time naik flight, pegi over the sea yang jauh..

Mei
1. Accident yang menyayat hati
2. 1st time kena pi SmartOrange training sbb aku xbagus

Jun
1. Ashe's Wedding
2. MMU treasure hunt

Julai
1. 'Something' going on
2. Going to Padang

Ogos
1. MMU Konvo Day - get flower & teddy
2. Puasa - start sahur masak sendiri

September
1. Hari Raya
2. Arwah Ayah Ngah Rahim ke Rahmatullah
3. Tgk G-Force

Oktober
1. Juju's Wedding
2. Abechik konvo day
3. The Bigger Loser start - bile igt psl ni mmg risau btul laaaa, susahnye nak turun2 5kg lg...

November
1. Bulan paling tensen....macam2 mende berlaku
2. Momo's wedding

Disember
1. Bulan airmata, mudah sgt mengalir, hujung tahun mata nak mandi dan bersihkan diri hehehe
2. Aishah's Wedding
3. 3F gurls out to Pavilion
4. Awal Muharam

Cant be achieve 2009?
1. Kereta tak dpt nak beli lagi huhuhu
2. Rumah terpakse di 'let go' (proses nak sign dokumen) atas sbb keselamatan di kemudian hari
3. Kahwin oohhh tunggu la kot tahun 2010 kalu xde 2011 kalu xde 2012......
4. Koje baru xdo..exam & interbiu je pastu sonyap..

Harapan 2010
1. Nak jadi lebih baik drp tahun lepas
2. Be a good daughter n sister
3. Kerete...kerete....kerete
4. Rumah...rumah..rumah
5. Kawin..kawin...kawin
6. Vacation to UK
7. Tunai umrah with F4
8. Get good job
9. Loose weight - maintain until 48kg

1 comment: