Thursday, December 24, 2009

Gementar vs Sedih

Gementar

Tomorow, maybe balik kampuang sorang diri dgn kete for the 1st time. If you all penah lalu or slalu lalu jln yg slalu aku gune utk balik ke kampung mesti tau ape perasaan kalu drive sorang2 ni...cpat beno mengantuk, kiri kanan xde pemandangan yang syookkkk...huhuhu

Tapi ape nak wat, smpi bile nak bergantung kat orang kan?At least kalu ade ape2 hal penting aku leh cabut balik mcm tu je, xyah pk nak tumpang org ke nak naik bas ke ape...nak wat camne, xde 'driver' nak tlg anto balik, so Ajleaa please be strong and selfish to back home alone. Kete dah siap servis hopefully my journey will be smoothly. Aminnn..


Sedih

This coming Saturday, FMD akan buat Family Day kat A Famosa Water World. Cant manage to attend it due to early request by my mum yang nak suh balik gak tu pun aku faild to apply cuti on Monday sbb 2 org exec pun tgh cuti...so aku cuti awal tahun nnt laaaa, cuti byk lagi tu.

Anyway, segala kelengkapan berkaitan family day aku dah uruskan, mane2 yg task aku laaa kan...hopefully the event run smoothly and sume org akan enjoy.

No comments:

Post a Comment