Saturday, December 19, 2009

Flu


Tuan tanah tak berapa nak rase sihat...tekak perit, hidung panas dan selsema and maybe a bit fever (aku cek suhu sendiri je)..pegi klinik??tak perlu la kot, malas yang teramat nak keluar.

This 3 days holiday mmg xkuar memane, at this moment laaa....xtau laaa ptg ke mlm ke esok ke kuar kan???hehehe

So far Jumaat n Sabtu duk umah jerk, kebetulan mendung dan hujan memanjang, so duk berhibernasi kat umah je laaa...

Dan disebabkan selsema, dalam 2 ari ni aku telah berjaya menipiskan tisu roll 1biji....huhuhu dan menambahkan hasil buangan tersebut dlm bakul sampah, lum dicampur yg buang dlm toilet lg..Xkuar umah pun aku jadi x sihat, isshhh apsal lerrr, aku mkn ape ek.

Harapnyeee esok xde dah selsema...seksa woooooo.....

No comments:

Post a Comment