Saturday, December 12, 2009

11 Dis 2009

Mrs Korie & Me

I told before yesterday I pergi party rite??Act it held at Neo Rest & Luxe Lounge....for the 1sttime mmg rase teruja but bile start to google tmpt yang sebenar wat aku berat hati..planning to go with Kak Ayu cun but she's had monthly illness hehehe....Anyway, I'd called Mrs Korie to go there wif me..and she ask me to invite Ana to go there also..mane la tau kan of dah masuk tp tibe2 rase mcm tmpt tu tak sesuai so kitrong leh blah je dan mulekan ronggeng aktiviti dgn Ana skali, kebetulan dekat dgn Pavilion and BB.

Around 5.00pm we ahead to KL to see Mrs Korie, well naik erl, lrt, monorail (biasa laaa kalau masing2 lum ade 'driver')..turun monorail kat Raja Chulan, Ana having her 'TEA' kat Wisma KFC and of coz makan KFC sbbnye nak kate lunch die dah mkn nasi berlaukkan sardin kat umah aku tp smpi sane jadi lapar plak...ye laaa nasi aku tu herba pooni sbb tu la die rase x kenyang kot..so lepak situ...smpi laaa time tu register..

Mase nak gi registar tu dah rase mcm x sedap hati dah, takut ade malu pun ade ye laaa kot kitorng jeyang muslim ke ape kan...makanan die serve non halal or ade wine, beer sume....then poie je laaaa without noticing that I should get my confirmation emel...bile check kat kaunter tu my emel not in thel list pun...patut laaaa org tu tgk semcm jerk, maybe dlm otak diorng event tu x sesuai dgn muslim kot...bile nak turun smule tu tgk laaaa tetamu yang dtg semuanya mcm bisnesman dan dah berusia, kalau de skit je kot org mude....muahaha....

Then after that relieve la skit maybe tu petunjuk x bg we all pegi sane kot...then ajak Ana yang setia menunggu kat KFC smpikan beg telekung aku pun die leh tinggal...mule laaaa terkangkang-kangkang berlari anak amik beg tu..lawak nak mampus ntah ape die igt aku pun x tau...

Then we all menapak ke Pavilion since dah dekat kan, time tu dah maghrib so ahead to tmpt solat then posing2 kat sane, pastu isikan perut aku & Mrs Korie yang mmg tgh lapar...bayangkan lerr megi kari pun smpi RM8.50 kat korea stall...xtau la rase sebijik megi kari sbb die tulis spicy noodles je....

Since Krismas nak dekat, Pavilion pun dah start decorate mcm2 hiasan yang cantik2 smpikan ade wat snow lagi....anyway, layankan ye laaaa gambar2 posing 2 dara pingitan & sorang Puan, pleasseeee abaikan muke tembam aku tu...after this I need to sedut lemak kot...huhuhu

Color lampu2 kat blakng tu same plak dgn color tudung aku...huhuhu

Spicy Noodles @ Megi Kari RM8.50

Selesai je mkn, decided to go back..since dah kul 9.00pm and smpi umah around 10.30pm..penat sgt mcm berjalan seharian...hehehe
Maybe dah lame x jln2 kot, energy dah kurang....

6 comments:

  1. ajleaa..so sorry.tp sib baik jugak lah ye akak x ikut

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu Cun - xde ape2 laaaa, dont wori...

    ReplyDelete
  3. lawa baju ajleaa. mcm dlm cerita 'rozana' (rita rudaini). pakai la gi opis.

    ReplyDelete
  4. Kak Ayu Cun - muehehehe....nak pki gi opis ek...mcm lerrr x knal org2 kat opis tu camne,nnt kan terjojol mate jatuh ke lantai, bukan boleh nak dressing cun2 skit hehehe

    ReplyDelete
  5. Hantu Ulam - Alaaa mek Jue...ape nak jelesnyeee mu kan terpaksa pergi 'berbakti utk suami' muehehehe...kasi can la mu syok2 kat Mlk tu, kitorg nak turun sane takut ganggu lak, Sultan murke..

    ReplyDelete